Kiváló minőség, versenyképes ár
Termékeink


A Hungaro-Ventilátor Kft. azt a nemes célt tűzte ki megalakulásakor, hogy az épületeken belül tartózkodó emberek számára az éltető levegőellátáshoz szükséges szellőztető berendezéseket fejlesszen és állítson elő. Legyen szó frisslevegő befúvó-, vagy mérgező gázokat  elszívó berendezésekről.

Megkülönböztetett figyelmet fordítunk az épületek tűzesetén működő frisslevegő befúvó és magas hőmérsékletű füstgázokat elszívó ventilátoros berendezésekre, melyek egyrészt biztosítják az épületen belül rekedt emberek életben maradását, másrészt segítik a tűzoltók munkáját.

A Hungaro-Ventilátor Kft. olyan füstelszívó szellőző-berendezéseket és tartozékokat gyárt, melyek tűzeseti alkalmasságát, a németországi MPA Braunschweig intézet teszteli, tanúsítja és a gyártmányok megfelelőségét folyamatosan ellenőrzi.

Termékkatalógus

Töltse le termékkatalógusunkat

A termékek felhasználási területei:

  • Épületek vészeseti füstelszívó ventilátorai. Magas hőmérsékletű – az EN 12101-3 szerinti F200, F300, F400, F600 osztályú axiálventilátorok és axiális tetőventilátorok. A tartozékok a ventilátorral együtt vannak bevizsgálva
  • Épületek vészeseti légpótló ventilátorai. Normál hőmérsékletű frisslevegő befúvására szolgáló axiálventilátorok és axiális tetőventilátorok. A füstelszívó ventilátorok által elszívott füstgázok helyére frisslevegőt fújnak be.
  • Épületek túlnyomásos lépcsőházainak vészeseti, normál hőmérsékletű frisslevegő befúvására szolgáló axiálventilátorok és axiális tetőventilátorok, valamint a túlnyomás biztosítására szolgáló automatikával felszerelt nyomástartó- és szabályozó zsaluk.
  • Épületek mélygarázsaiban alkalmazott vészeseti magas és normál hőmérsékletű JETventilátorok a füstgázok, valamint a kipufogógázok terelésére.
  • Alagutakban és földalattikban alkalmazott reverzibilis nagyventilátorok vészeseti hő- és füstelvezetésére. Legnagyobb méret: NA 2500mm.
  • Épületek szellőztető rendszereiben alkalmazott kulisszás hangcsillapítók.
  • Épületek szellőztető rendszereiben szabályozásra vagy elzárásra alkalmazott kézi- és motoros mozgatású zsaluk.

Szerződött partnereinknek díjmentesen biztosítjuk VENTICALC kiválasztó programunkat a kényelmes konfigurció elkészítéséhez.

Az alkalmazás elérhető angol, német, lengyel nyelven is, amelyből a konfigurációk véglegesítés után közvetlenül a gyártás irányító rendszerünkbe kerülnek.